De 20 bästsäljande reseprodukterna på Amazon





När det gäller peer reviews kan du inte slå världens största online-återförsäljare.

Så när Amazon sätter (som uppdateras varje timme, förresten), vet du att produkten: A) verkligen fungerar och B) är värt pengarna.

I reseaccessoaravdelningen är den absoluta vinnaren en prisvärd bagageskala med hög noggrannhet som hjälper dig att spara pengar i överviktiga väskeavgifter. Andra höjdpunkter inkluderar en robust som håller i flera år, enligt Amazon-kunder, av vilka några till och med övervägde att köpa en andra.

och reseplaner är också bland de mest populära produkterna på webbplatsen, och det är helt förståeligt. En av de värsta saker som kan hända dig när du är utomlands är att skada ditt pass på något sätt eller förlora dina kreditkort och kontanter.

Något annat som förstör din resa? Packa upp för att ta reda på din doftflaska har spillt över dina kläder. För att undvika denna situation, placera alltid dina vätskor i vatten- och spillbeständiga påsar, så hittar du några förslag på vår lista också.

Kolla in 20 av de mest sålda reseprodukterna på Amazon och använd det Prime-medlemskap som du ska använda innan din nästa resa.
Sources:
https://www.amazon.co.uk/
https://consumerreportsguide.com/
https://www.buzzfeed.com/
 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

5 April

BASICHUS